úterý 21. září 2010

Zelená 1000x jinak


Fler Beadweaving Team vznikl již před více než půl rokem, jako tým tvůrců šitých šperků, kteří se spojili pro prezentaci svých výrobků, aby ukázali návštěvníkům a potenciálním zákazníkům či všem zájemcům o tuto techniku, co všechno dokážou jen s pomocí tenoučké jehly, nitě, rokajlu a vlastní fantazie.

Nyní máte příležitost se jednou takovou prezentací proklikat. Vybraly jsme pro vás z našich virtuálníh obchůdků kolekci šitých šperků v zelených barvách.

A tak.. nejen pro milovníky zelené:

I bodláci umí být free Když podzim přichází První jarní mač GREEN Meadow Mávnutí křídel Divná limetka Iron green náramek spiráloidní kravata paví král Hadí oko Netradiční duha Nenáročný Mechový poklad rozkvetlé naušnice Mojitooooo... Jarní osvěžení Fialka v trávě Zelenkavé náušnice Rákosníčkův brčálník Zelený náhrdelník NEPŘEHLÉDNUTELNÝ ELEGANTNÍ NÁHRDELNÍK Plevel... zelené střapečky Teotihuacan Esmeraldiny S kapkou krve Invidia BIO - KOSMICKÁ louka RAW GARGOULone ZELENOoranžFREEFORMouletONE Marble - Green Zelená spirála - náhrdelník Theophrastus - náhrdelník Přívěsek Limetová šťáva Náhrdelník Šeptání trávy G-II 7 jet/olivín  Náhrdelník - Limetka Náušnice - Modrý Crocus Když se zazelená Drama u jezera         Mít tak štěstí stále při sobě     Děkujeme za pozornost  :)

Žádné komentáře:

Okomentovat